Just nu på radion...

Slingan

Slingan ger dig information om vad som händer i kommunen

» Läs mer om Slingan

Öppna webbspelaren
Dagens tablå

Radio X-Unga Örnar-Sagoläsning- Nils Holgersson
19:20 - 20:00

R Radio Röd
20:00 - 21:00 (Repris)

Se hela tablån

Visst följer du oss?

Radio Luleå på Facebook

Navigering

Tinas Tankar


Visar alla inlägg i kategorin.

JAN
17
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 17 Jan

Tinas Tankar podden

Ikväll är det äntligen dags för Tinas Tankar podden igen kl 19.00. 20 minuters surr med mig Hälsoinspiratören Tina Persson. Jag tar direkt sikte mot midsommarafton 2021! Hur vill du att ditt hälsokonto ska se ut till midsommar? Hur vill du att ditt välmående ska se ut till midsommar?


Nu sätter jag fart på att ta sikte mot just Midsommar! Så hur ser din plattform ut idag och vart kan vi börja? Häng med på 20 minuters surr, där jag snurrar fart på folks tankar både till kropp, knopp och själ!


Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar och det är många som har en förutfattad mening om det jag ska prata om och blir förvånade att ok hon hamnade där det trodde jag inte. Så kan det va, mina tankar kommer från mina erfarenheter, mina möten med människor och tankar som snurrat och det är just detta lite annorlunda och utanför som jag älskar att reda i. Så hoppas det ska smaka!


Vill du ha mer av Hälsoinspiratören Tina kolla in hemsidan www,friskoteket.eu och vill du att jag tar upp något speciellt ämne som du vill sätta fart på i dina tankar hör av dig!


Önskar en superfin dag! 


Skribent: Tina Persson

DEC
30
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 30 Dec

Tinas Tankar önskar Gott Nytt År!

Tinas Tankar podden återkommer v2 2021! Under våren kommer nya program jämna söndagar 19.00-1920 med repris ojämna söndagar 19.00-19.20. 

Vad vill du att jag ska surra loss om i podden under våren? Hör gärna av dig och berätta. Hur kan jag inspirer dig i vår för att stärka ditt häslokonto?

Jag vill passa på att tacka för 2020, där Tina Tankar gick från en entimmesprogram med musik till 20 minuter. Detta för att jag tror att vi behöver mycket inspriation men i mindre doser. Jag hoppas även du upptäckte gympan och alla små inspirationsinstick i slingan.

Önskar dig en fint nyår! Så hörs vi v2 igen med Tinas Tankar podden! 


Skribent: Tina Persson

NOV
29
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 29 Nov

Julhälsningar med Hälsoinspiratören Tina

Nu får du chansen att skicka en jul eller nyårshälsning! Skicka in din hälsning senast den 15 december till info@radiolulea.se så kommer Hälsoinspiratören Tina Persson att spela in ett program med hälsningar och varierande musik. Programmet kommer att läggas in i slingan så din hälsning kommer att höras flera gånger from 21 december till 7 januari.

Skicka in vem du hälsar till, vad du vill hälsa och vem du är som hälsar. Du får självklart hälsa till flera och skicka in fler gånger. Det du också gärna får göra är att dela med dig av inspirerande tips hur vi kan förgylla vår jul och nyår i tide som är nu. 


NYHET! Du kan också läsa in ditt egna meddelande och skicka till oss på mailen!


Ta chansen och gör någon extra glad i jul och nyår! Varför inte skicka en hälsning till dig själv! Det här ska bli kul!
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄♥♥♥♥♥


Skribent: Tina Persson

JUN
15
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 15 Jun

Tinas Tankar - Sommarprat 21/6

 Varför inte göra ett Sommar på Radio X 89,3? Här kommer mitt sommarprat som handlar om min rosa resa. En rosa resa som verkligen skakat om mitt liv, men där jag har lärt mig att bjuda in rädslan till mitt köksbord och bjuda på kaffe och bullar.


Tinas Tankar inspiration mitt i denna annorlunda vardag. Vill du veta mer om Hälsoinspiratören Tina välkommen till  www.friskoteket.eu. Trevlig sommar!


Skribent: Tina Persson

MAJ
18
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 18 Maj

Tinas Tankar - Aldrig mer och Digital självkänsla 24 maj

Tinas Tankar denna gången så kommer jag prata om att livet kommer aldrig att bli som det var före Coronatiden. Nä, nu kommer istället något nytt och på sätt och vis mitt i allt som är jobbigt, så är det också intressant. Det händer mycket i vår värd just nu och det som har exploderat är det digitala så därför pratar jag även om att stärka vår digitala självkänsla och att jag har kastat mig ut för att köra digitala kurser och föreläsningar. Hoppas jag har gjort dig nyfiken.  


Skribent: Tina Persson

APR
22
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 22 Apr

Tinas Tankar - Dans och Vårkänslor

På söndag är det dags att prata om dans och vårkänslor! Dans är så underbart och stärkande för kropp, knopp och själ! Hoppas du har lust att lyssna! På måndag lägger jag upp ljudfilen så du kan lyssna igen. 


Som hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar och gör det på Radio X 89,3, Luleå Gratistidning men också kortare livesändningar på min facebooksida Friskoteket. Har du frågor och funderingar hör bara av dig. Hoppas vi ses och höres!


Skribent: Tina Persson