liveradio
lyssna igen

Lyssna igen - senaste klippenRadio Röd 31 mars 2020

Hans o Bertil i studion om att V föreslår en mängd åtgärder för att underlätta i Coronatider. Samt lite om kommande KS. Musik med Tommy Emmanuel och Cathy Jordan


Tinas Tankar 29 mars - Firar 1 år!

Som hälsoinspiratör älskar jag att snurra fart på folks tankar och den här gången handlar det om att stärka vår självkänsla och att vi har ett liv, 24 timmar om dygnet och 366 dagar. Hur tar vi hand om våra liv och vår tid! Hoppas det ska smaka. Vill du veta mer om hälsoinspiratören Tina se www.friskoteket.eu


Radio Röd 24 mars 2020

Det handlar om Luleå kommun o Corona, senaste Kommunfullmäktige och om att företag o banker vill dela ut vinst till aktieägarna samtidigt som de får stöd av skattemedel. Musik med Della Mae och Jo Harman.


VARFÖR SOCIALDEMOKRATI

Socialdemokraternas partisekreterare Lena Rådström Baastad förklarar varför ytterlighetspartiernas politik inte håller i ett modernt samhälle. Skaffa dig argument på arbetsplats och bland vänner.


Radio Röd 10 mars 2020

Hans o Bertil om Vs energipolitik, delade turer, folkomröstning om skolan å lite Corona. Musik med Gracie Petrie, Megson o Seth Mulder & Midnight Run.


Radio Röd 3 mars 2020

Hans o Bertil pratar om Flammanattentatet, en interpellation och nytt från KS. Musik med the Once, Megson och Gretchen Peters.


TILL SEGER OM SOCIALDEMOKRATINS HISTORIA

GUNNAR STRÄNG GUIDAR OSS GENOM SOCIALDEMOKRATINS HISTORIA DEL /


TILL SEGER

GUNNAR STRÄNG GUIDAR OSS GENOM SOCIALDEMOKRATINS HISTORIA DEL //


TILL SEGER OM SOCIALDEMOKRATINS HISTORIA

GUNNAR STRÄNG GUIDAR OSS GENOM SOCIALDEMOKARTINS HISTORIA I 3 delar DEL ///


RADIO S Om kvinnlig rösträtt

Josefin Rönnbäck presenterar sin nya bok om kvinnlig rösträtt