liveradio
lyssna igen

Lyssna igen - senaste klippenRadio Röd 2 juni 2020

Hans o Bertil om LAS-utredningen och senaste nytt om folkomröstningen om skolan. Musik med Kelley Swindall, Lucinda Williams och Madeleine Peyroux.


Radio Röd 26 maj 2020

Jonas Sjöstedt bjuder på fika med samtal och frågor o svar. Hans o Bertil berättar om senaste KF. Musik med Martyn Joseph o Phil Ochs.


Tinas Tankar - Aldrig mer och Digital självkänsla 24 maj

Som hälsoinspiratör älskar jag att snurra fart på folks tankar och den här gången handlar det om att livet kommer aldrig mer bli som det var innan och hur jag kan hitta min digitala självkänsla! Hoppas det ska smaka. Vill du veta mer om hälsoinspiratören Tina se www.friskoteket.eu


Radio Röd 19 maj 2020

Hans o Bertil pratar om LLTs avgångsvederlag, nätläkare som belastar den offentliga vården, inga pridetåg i sommar och kommande KF. Musik med John Prine o Eliza Gilkyson.


RADIO X MUSIKRESA Rekyl

Vi får massor av Dan Bergmans musik och hans berättelse om hur musikundret i Luleå kom till.


Radio Röd 12 maj 2020

Ulla Andersson presenterar Vs vårbudgetmotion, Hans o Bertil snackar om folkomröstningen om skolan, åsså musik med Eliza Gilkyson o John Prine.


RADIO X MUSIKRESA 2 Gunnar Wiklund

Ett program om Luleågossen Gunnar Wiklund som erövrade svensktoppen med start i Norrbotten


Radio Röd 5 maj 2020

Jonas Sjöstedts tal från 1 maj, samt lite om planen för Hertsöfältet, ett blivande industriområde i Luleå. Musik med Lucinda Williams, Madeleine Peyroux och Arielle.


Radio Röd 28 april 2020

Ikväll handlar det om varför regeringens vilja att införa marknadshyror är dåligt för hyresgästerna. Plus en del om coronasmittan inom äldreomsorgen. Lite eftersnack till gårdagens kommunfullmäktige och försnack inför 1 maj. Musik med Sons Of The Palomino samt Sierra Hull.


OM CORONA KRISENS följder för arbetsmarknadspolitiken

Eva Nordmark och Ibrahim Baylan berättar om arbetsmarknaden i skuggan av Corona krisen