liveradio
lyssna igen

Lyssna igen - senaste klippenTinas Tankar podden 13 sept

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar och nu så kör jag en poddvariant 20 minuters surr. Den här gången handlar det om att träna helheten. Hoppas det ska smaka!


Radio Röd 8 september 2020

I detta program diskuterar Monika Roll (förtroendevald lokförare engagerad i Seko Stockholm) med Ali Esbati (arbetsmarknadspolitiskt ansvarig för Vänsterpartiet) och Jan-Olov Carlsson (Volvoarbetare och initiativtagare till den fackliga budkavlen ”Försvara turordningsreglerna i LAS”). Musik med Lucinda Williams och Gretchen Peters.


NORRBÄNK i Riksdagen S Ledamöter i Norrbotten

NORRBÄNK i riksdagen vill diskutera och kommunicera med dig som Norrbottning och Luleå bo. Läs och lyssna på Facebook och här i RADIO S


Radio Röd 1 september 2020

Du får lyssna till Jonas Sjöstedts sista sommartal, följt av en pressinformation efter sommartalet. Sen lite om senaste fullmäktige med Bertil o Hans. Musik med Hattie Briggs och Lena Jonsson Trio.


PÅ SPANING MED NORRBÄNK

Våra riksdagsledamöter samtalar om aktuell politik som rör dig och dina vänner. Titta på deras Facebook sida så får du veta mer https://www.facebook.com/norrbank


STEFAN LÖVFENS SOMMARTAL

Från Bommersvik vid sjön Yngern talar statsministern om vår problematiska samtid.


Tinas Tankar podden 30 aug 2020

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar och i höst satsar jag på kortare surrstunder. Dagens program handlar om att Kost är så mycket mer! Hör gärna av dig och berätta vad du tyckte och vad vill du att jag surrar om i höst! Hur kan jag hjälpa dig i denna annorlunda tid?


Radio Röd 25 augusti 2020

Intervju med Birger Lahti, Hans o Bertil med lite eftersnack från årsmötet. Musik med Show of Hands och Daphnes Flight.


Radio Röd 18 augusti 2020

Intervju med Pontus Johansson, talesperson för Folkinitiativet Hela kommunen ska leva och lära. Hans o Bertil med lite eftersnack. Musik med Dion och låtar från Woman sing Tom Waits, med Aimee Mann, Shelby Lynne & Allison Moorer, Rosanne Cash och Courtney Marie Andrews.


Radio Röd 11 augusti 2020

Intervju med Nina Berggård, Hans o Bertil pratar med hjälp av distansöverbryggande teknik om ojämlika Sverige och KS-promemorian. Musik med Larkin Poe och Hattie Briggs.