liveradio
lyssna igen

Lyssna igen - senaste klippenRadio Röd 27 oktober 2020

Vänsterpartiets blivande partiledare Nooshi Dadgostar presenterar sig och svarar på frågor. Musik med Deep Purple, Totta Näslund och Marie Fredriksson


Tinas Tankar podden 26 oktober 2020

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar. Den här gången vill jag snurra fart på tankar som "Vem är jag nu?" Vem vill jag vara? Vem vill jag bli? Bygga den nya plattformen och mycket mer.


Radio Röd 20 oktober 2020

Hans o Bertil pratar om Natthärbärgets framtid och Luleås budget. Jonas Sjöstedt pratar om LAS-utredningen och januariavtalet. Musik med Larkin Poe och Dark Horses.


Tinas Tankar podden 11 okt 2020

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar. Denna gången är det rosa tankar som jag surrar fart på. Hoppas det ska smaka!


Radio Röd 13 oktober 2020

Ulla Andersson, Vs ekonomipolitiska talesperson presenterar Vs budget för vägen ur krisen och en grön och jämlik omställning. Musik med Totta Näslund, Sara Löfstedt och Rod Stewart.


Radio Röd 6 oktober 2020

Vs partiledare Jonas Sjöstedt om LAS-utredningen, Vs ekonomipolitiska talesperson Ulla Andersson om extra pengar till kommunerna, Hans o Bertil kommenterar kommunalrådet Lenita Erikssons avgång. Musik med Kelley Swindall och Molly Tuttle.


NYTT om Norrbottenskarlar

Norrbottenskarlarna har blivit tre. Lyssna på riksdagsmännen Fredrik Lundh och Linus Sköld som samtalar med Kommunals ordförande Tobias Baudin. Ett Norrbänks program. NORRBÄNK är de socialdemokratiska riksdagsledamöterna från Norrbotten. De har en sida i Facebook med massor av intressanta inlägg om politik i Norrbotten, i Sverige och i världen. https://www.facebook.com/norrbank Vi kommer att följa dem i RADIO S och här finns ett tidigare program med två inslag av NORRBÄNK. http://www.radiolulea.se/webplayer.php?klipp=451


Radio Röd 29 september 2020

Jonas Sjöstedt och Nooshi Dadgostar pratar på det medlemsmöte de hade på Facebook och svarar på frågor. Musik med The Boss, Larkin Poe, Coco and the Butterfields, Katrina Leskanic och en låt, the Weight, från Playing for Change.


Tinas Tankar podden 27 september

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar i vardagen. Den här gången surrar jag loss om att vi kan välja våra ord och tankar. Gnällistan är det inte dags att den försvinner. Att gnälla över arbetsmiljön, är inte gnället en faktor till sämre arbetsmiljö. Så tänker jag.


Radio Röd 22 september 2020

Vänsterpartiets ekonomiska talesperson Ulla Andersson kommenterar regeringens budget. Bertil o Hans pratar om nästa KF mm. Musik med Molly Tuttle, Richard Thompson, Courtney Marie Andrews och Manhattan Transfer