Just nu på radion...

Slingan

Slingan ger dig information om vad som händer i kommunen

» Läs mer om Slingan

Öppna webbspelaren
Dagens tablå

Dagens tablå är tom. Du hör en slinga med information om vad som händer i kommunen. Se hela tablån

Visst följer du oss?

Radio Luleå på Facebook

Navigering

Tinas Tankar


Visar alla inlägg i kategorin.

AUG
02
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 02 Aug

Tinas Tankar podden - Tar paus

 Som Hälsoinspiratören Tina Persson så älskar jag att snurra fart på folks tankar till att hitta en mer möjlig och positiv frekvens på vårt liv.

Under drygt två år har jag sänt radio här på Radio X 89,3. Först Tinas Tankar mitt i vår vardag och därefter Tinas Tankar podden. Mina program har varit en fortsättning på mina krönikor hos Luleå Gratistidning.

I höst kommer jag att pausa poddandet och hänvisar till tidigare program, som jag hoppas ska smaka för både kropp, knopp och själ.

Jag är nyfiken har du lyssnat på Tinas Tankar under dom här åren, hör av dig och berätta så får du en liten present av mig.

I höst kommer jag satsa mer på mitt coachande både individuellt och digital gruppcoaching. Känner du att du behöver få prata och rensa i dina tankar, hör av dig så tar vi det därifrån.

Jag kommer att fortsätta skriva krönikor hos Luleå Gratistidning. Krönikor som också brukar dyka upp lite här och var i Gratistidningens regi.

Önskar dig en fin höst! 


Skribent: Tina Persson

JUL
03
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 03 Jul

Tina Tankar podden 4 juli 2021

 


Tinas Tankar podden 20 minuters surr med mig Hälsoinspiratören Tina Persson. I vårens sist podd så vill jag sätta rejäl snurr och sprätt på dina takar. Hur ser din plattform ut idag om du jämför den med vid nyår? Har det stått stilla eller vad har hänt?


Jag vill även se över ordförådet och i sommar medvetet använda mer omtänksamma och kärleksfulla ord istället för all negativ goja vi lätt sprider omkring oss. 


Sen self care ett otroligt vackert ord som jag gärna vill använda istället för egenvård. Ord är magi, så tänkt om du stärka din möjliga och positiva frekvens i sommar? 


Vill du veta mer om Hälsoinspiratören Tina kolla in hemsida www.friskoteket.eu


Tidigare Tinas Tankar finns upplagda på lyssna igen eller på min hemsida. 


 


Skribent: Tina Persson

OCT
25
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 25 Oct

Hälsoinspiratören som älskar att snurra fart på tankar

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar till att hitta en mer möjlig frekvens i våra liv. Med Tinas Tankar podden vill jag ge tips och verktyg för att inse och förstå att möjligheterna är våra även i dagar som dessa. Det är från min erfarenhet, mina möten med människor och mina tankar jag delar med mig av.


Min nya hemsida är klar och jag är så nöjd över den www.friskoteket.eu och sen mitt nya koncept inom coaching som känns så rätt där jag erbjuder motion och samtal på samma gång. Vad sägs om det?Nyfiken på Hälsoinspiratören Tina lyssna på Tinas Tankar podden söndagar 19.00 och varför inte börja gympa med mig nästan varje morgon 9.30.
Vad vill du att jag ska surra om i kommande poddar? Jag är nyfiken, så hör av dig till mig. Önskar en riktigt fin höst. 


Skribent: Tina Persson